nagyajandek.hu
kis dolgok nagy szívvel...
30 408-2677
0 db termék a kosárban - ( 0 Ft )
Kedvencek
kosár
keresés

Üzletszabályzat

Általános Szerződési Feltételek - Üzletszabályzat

Megrendelésének elküldésével Ön a NagyAjándék.hu vásárlója lesz. A megrendelés leadása szerződéses nyilatkozatnak minősül, és ezzel egyidejűleg tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési feltételeket.

Szerződő felek:

Jelen internetes oldal üzemeltetője:

NagyAjándék Kft.
8571 Bakonykoppány, Petőfi u. 19.
Tel.: +3630/408-2677
E-mail: info@nagyajandek.hu
Cégjegyzékszám: 19-09-518759
Adószám: 25777264-2-19
Adatkezelési nyt. szám: NAIH-111642/2016.
Bankszámlaszám: 10701537-69899487-51100005, a továbbiakban ÜZEMELTETŐ

és a szolgáltatás igénybevevője, a továbbiakban Megrendelő között az alábbi feltételekkel:


1. A szerződés tárgya:

A www.nagyajandek.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk.

A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották az Üzemeltető rendelkezésére, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem vállal. Az árucikkek mellett található fotók, illusztrációk, az árucikkek csomagolása és megjelenése ettől kis mértékben eltérhet.


2. A szerződéskötés:

A www.nagyajandek.hu áruházban a vásárlás előtt egyszerűsített regisztrációra - a valóságnak megfelelő adatok megadásával - van szükség, majd a vásárláshoz a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is szükséges megadni.

Az Üzemeltető és a Megrendelő között nem jön létre írásba foglalt szerződés.

Megrendelő az egyedi fényképes ajándéktárgy(ak) gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának, Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A szerződés nyelve magyar. A megkötött szerződés iktatásra nem kerül.


3. Árak:

Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ajándéktárgy(ak) árából , a szállítási költségekből - tartalmazva valamennyi adót - és egyéb árösszetevőkből (pl. akciós kuponok után járó kedvezmény) áll. A megrendelésről e-számlát állítunk ki, melyet a rendeléskor megadott e-mail címre továbbítunk.


Üzemeltető
fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.


4. Rendelési és Fizetési feltételek:

A megrendelés leadására kizárólag a www.nagyajandek.hu internetes oldalon van lehetőség. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A www.nagyajandek.hu weboldalon leadott rendelés összegét a webáruház fizetőfelületén online bankkártyás fizetéssel, PayPal felületen keresztül, FoxPost terminálnál bankkártyával vagy átvételkor a postai kézbesítőnek készpénzben kell kiegyenlíteni.

A megrendelés szerinti valamennyi áru hiánytalan megfizetéséig az Üzemeltető az árura tulajdonjogát fenntartja.

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelést. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás a Megrendelő által megadott email-címre, akkor a Megrendelő  mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termék(ek) legyártását. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 48 órán belül megküldött e-mailben tájékoztatjuk a Megrendelőt, ebben az esetben a Megrendelőnek lehetősége van megrendelését módosítani.

A Megrendelőnek rendelését a megrendeléstől számított 1 órán belül van lehetősége módosítani, lemondani, törölni.


5. Elállási jog:

Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (rendelet) alapján.
"A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen a kereskedő már nem tudná a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni.
Példaként említhető, amikor ajándéktárgyakat, pólókat, bögréket a megrendelő egyedi kívánsága, az általa biztosított fotók alapján készítenek el. Hasonlóan nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha az általunk készített digitális fényképek előhívásával, vagy egyedi számítógépes szoftverek megalkotásával bízzuk meg a webáruházat."

Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. rossz minőségű fénykép elküldése esetén). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

8. Szállítás:

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai (utánvétes) csomagként történik, a telephelyen való személyes átvétel nem lehetséges.

Üzemeltető az elkészített termékeket - terméktől függően - maximum 1-5 munkanapon belül átadja kiszállításra a Magyar Posta Zrt. vagy a FoxPost Zrt. részére. A kézbesítő a megrendelésben megadott postázási címre vagy csomagterminálba szállítja ki a megrendelt terméket.

Postai kézbesítésnél amennyiben a címzettet nem találja a futár, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.

Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméke(ke)n észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!


9. Panaszkezelés:

Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: info@nagyajandek.hu


10. Szerzői jogok védelme:

A feltöltött képekért minden felelősség Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait.

Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni Üzemeltetőt a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.


11. Adatvédelem:

Megrendelő tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megrendelés teljesítéséhez és az archiváláshoz szükséges személyes adatait adathordozókon rögzítsék, továbbá kifejezetten hozzájárul személyes adatainak felvételéhez, kezeléséhez és használásához. Az adatkezelés a Ptk. 83. §, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. figyelembevételével történik. Üzemeltető valamennyi adatot bizalmasan kezel, melyet harmadik fél részér nem ad ki. Megrendelőt megilleti hozzájárulásának a jövőre nézve való visszavonásának joga. Üzemeltető kötelezi magát a személyes adatoknak visszavonás esetén való azonnali törlésére, kivéve amennyiben még van folyamatban levő megrendelés. Üzemeltető a megbízáskor abból indul ki, hogy a Megrendelő az adatait a megrendelések részére történő kiszállításának időpontján túl is biztosítja.

Adattovábbítási nyilatkozat:
A Megrendelő kijeletni, hogy elfogadja a NagyAjándék Kft. (8571 Bakonykoppány, Petőfi u. 19.) által a www.nagyajandek.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


12. Bírósági eljárás és egyéb jogviták rendezése:

Jogvita esetén az Üzemeltető mindenkori székhelye szerint illetékes, a jogvita eldöntésére hatáskörrel rendelkező bíróság jogosult eljárni.


13. Szellemi tulajdon:

E honlap és az itt található tartalom Üzemeltető tulajdona.

Üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni.

Ez a nyilatkozat tiltó nyilatkozatnak minősül.


14. Tárhelyszolgáltató:

NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Távírda utca 2/A
Torony Irodaház, II. emelet 1.
Telefon: +36 22 503 603
Központi email: info@neosoft.hu

Hatályos: 2017. április 28.

NagyAjándék Kft.

 

Az Általános szerződési feltételek letöltése pdf formátumban

Fel