Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
nagyajandek.hu
kis dolgok nagy szívvel...
30 408-2677
0 db termék a kosárban - ( 0 Ft )
Kedvencek
kosár
keresés

Üzletszabályzat

Általános Szerződési Feltételek - Üzletszabályzat

Megrendelésének elküldésével Ön a NagyAjándék.hu vásárlója lesz. A megrendelés leadása szerződéses nyilatkozatnak minősül, és ezzel egyidejűleg tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési feltételeket.

Szerződő felek:

Jelen internetes oldal üzemeltetője:

NagyAjándék Kft.
8571 Bakonykoppány, Petőfi u. 19.
Tel.: +3630/408-2677
E-mail: info@nagyajandek.hu
Cégjegyzékszám: 19-09-518759
Adószám: 25777264-2-19
Adatkezelési nyt. szám: NAIH-111642/2016.
Bankszámlaszám: 10404845-50526878-85721000, a továbbiakban ÜZEMELTETŐ

és a szolgáltatás igénybevevője, a továbbiakban Megrendelő között az alábbi feltételekkel:


1. A szerződés tárgya:

A www.nagyajandek.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk.

A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották az Üzemeltető rendelkezésére, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem vállal. Az árucikkek mellett található fotók, illusztrációk, az árucikkek csomagolása és megjelenése ettől kis mértékben eltérhet.


2. A szerződéskötés:

A www.nagyajandek.hu áruházban a vásárlás előtt egyszerűsített regisztrációra - a valóságnak megfelelő adatok megadásával - van szükség, majd a vásárláshoz a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is szükséges megadni.

Az Üzemeltető és a Megrendelő között nem jön létre írásba foglalt szerződés.

Megrendelő az egyedi fényképes ajándéktárgy(ak) gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának, Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A szerződés nyelve magyar. A megkötött szerződés iktatásra nem kerül.


3. Árak:

Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ajándéktárgy(ak) árából , a szállítási költségekből - tartalmazva valamennyi adót - és egyéb árösszetevőkből (pl. akciós kuponok után járó kedvezmény) áll. A megrendelésről e-számlát állítunk ki, melyet a rendeléskor megadott e-mail címre továbbítunk.


Üzemeltető
fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.


4. Rendelési és Fizetési feltételek:

A megrendelés leadására kizárólag a www.nagyajandek.hu internetes oldalon van lehetőség. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A www.nagyajandek.hu weboldalon leadott rendelés összegét a webáruház fizetőfelületén online bankkártyás fizetéssel, PayPal felületen keresztül, FoxPost terminálnál bankkártyával vagy átvételkor a postai kézbesítőnek készpénzben kell kiegyenlíteni.

A megrendelés szerinti valamennyi áru hiánytalan megfizetéséig az Üzemeltető az árura tulajdonjogát fenntartja.

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelést. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás a Megrendelő által megadott email-címre, akkor a Megrendelő  mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termék(ek) legyártását. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 48 órán belül megküldött e-mailben tájékoztatjuk a Megrendelőt, ebben az esetben a Megrendelőnek lehetősége van megrendelését módosítani.

A Megrendelőnek rendelését a megrendeléstől számított 1 órán belül van lehetősége módosítani, lemondani, törölni.


5. Elállási jog, Kellékszavatosság:

Tekintettel arra, hogy a Termékek a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pont alapján olyan nem előre gyártott termékeknek minősülnek, amelyeket a fogyasztók utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állít elő az Üzemeltető (egyedi termék), a Vásárlót nem illeti meg elállási jog.

Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. rossz minőségű fénykép elküldése esetén). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Az Üzemeltető hibás teljesítése esetén a Megrendelő az Üzemeltetővel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

A Megrendelő kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Megrendelő által választott igény teljesítése lehetetlen vagy az Üzemeltető számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna.

6. Szállítás:

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai (utánvétes) csomagként történik, a telephelyen való személyes átvétel nem lehetséges.

Üzemeltető az elkészített termékeket - terméktől függően - maximum 1-5 munkanapon belül átadja kiszállításra a Magyar Posta Zrt. vagy a FoxPost Zrt. részére. A kézbesítő a megrendelésben megadott postázási címre vagy csomagterminálba szállítja ki a megrendelt terméket.

Házhozszállítás: Az Üzemeltető a terméket futár igénybevételével juttatja el a Megrendelő részére a megrendelésben megjelölt szállítási címre, munkanapokon 8-17 óra között.

Postai kézbesítésnél amennyiben a címzettet nem találja a futár, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.

Amennyiben a Megrendelő határidőn belül a terméket nem veszi át, úgy a futárszolgálat a terméket az Üzemeltetőnek visszaszállítja. A Megrendelő köteles az Üzemeltető ezzel kapcsolatban felmerült többletköltségeit az Üzemeltető írásbeli felhívására haladéktalanul megfizetni. A megrendelés újraküldésének díja a Megrendelőt terheli.

Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméke(ke)n észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!

Csomagautomatába történő kézbesítés: az Üzemeltető a terméket a Megrendelő által kijelölt csomagautomatába juttatja el.

A Megrendelő a terméket a kézbesítésről szóló értesítéstől számított 3 napig veheti át a FOXPOST csomagautomata helyszínéül szolgáló bevásárlóközpont nyitvatartási idején belül, melyről a Megrendelő köteles előzetesen tájékozódni.

Amennyiben a Megrendelő a fenti határidőn belül a terméket nem veszi át, úgy a kiszállítást végző partner a terméket az Üzemeltetőnek visszaszállítja. A Megrendelő köteles az Üzemeltető ezzel kapcsolatban felmerült többletköltségeit az Üzemeltető írásbeli felhívására haladéktalanul megfizetni. Az ilyen módon meghiúsult kiszállítás költsége a Megrendelőt terheli, amit az Üzemeltető kiszámláz az Ügyfél részére. A megrendelés újraküldésének díja szintén a Megrendelőt terheli.

Az Üzemeltető az ÁSZF alapján fennálló követelésének behajtása érdekében jogosult harmadik személyt megbízni és ebből a célból a Szerződő Fél adatait a behajtáshoz fűződő jogos érdeke alapján átadni.

7. Panaszkezelés:

Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: info@nagyajandek.hu

A Fogyasztó panasszal fordulhat a fogyasztóvédelmi hatósághoz:

A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet szerint közigazgatási hatósági ügyekben elsőfokon a járási hivatal, illetve a megyeszékhely szerinti járási hivatal, másodfokon országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A járási hivatalok elérhetőségei: http://jarasinfo.gov.hu

A Fogyasztónak panasza esetén lehetősége van békéltető testülethez fordulni, melyek elérhetőségét itt találja:

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Név: Mátyus Mariann
E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;

Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Név: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Név: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Név: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu;

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Név: Dékány László, Jerney Zoltán
E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Név: Kirst László
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Név: Horváth László
E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: info@hbkik.hu;

Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Név: Pintérné Dobó Tünde
E-mail cím: tunde@hkik.hu;

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Név: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Név: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu;

Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703
Fax száma: (1)-269-0703
Név: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Név: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu;

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 311-750
Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Név: Mátyás Tibor
E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Név: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Név: Dr. Óvári László
E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu

Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-513
Fax száma: (92) 550-525
Név: dr. Koczka Csaba
E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu


8. Szerzői jogok védelme:

A feltöltött képekért minden felelősség Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait.

Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni Üzemeltetőt a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.


9. Adattovábbítási nyilatkozat:

A Megrendelő kijeletni, hogy elfogadja a NagyAjándék Kft. (8571 Bakonykoppány, Petőfi u. 19.) által a www.nagyajandek.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


10. Bírósági eljárás és egyéb jogviták rendezése:

Jogvita esetén az Üzemeltető mindenkori székhelye szerint illetékes, a jogvita eldöntésére hatáskörrel rendelkező bíróság jogosult eljárni.


11. Szellemi tulajdon:

E honlap és az itt található tartalom Üzemeltető tulajdona.

Üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni.

Az Üzemeltető fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire.

Ez a nyilatkozat tiltó nyilatkozatnak minősül.


12. Tárhelyszolgáltató:

NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Távírda utca 2/A
Torony Irodaház, II. emelet 1.
Telefon: +36 22 503 603
Központi email: info@neosoft.hu

Hatályos: 2021. január 01.

NagyAjándék Kft.

 

Az Általános szerződési feltételek letöltése pdf formátumban

Fel