nagyajandek.hu
kis dolgok nagy szívvel...
30 408-2677
0 db termék a kosárban - ( 0 Ft )
Kedvencek
kosár
keresés

Üzletszabályzat

Általános Szerződési Feltételek - Üzletszabályzat

Megrendelésének elküldésével Ön a NagyAjándék.hu vásárlója lesz. A megrendelés leadása szerződéses nyilatkozatnak minősül, és ezzel egyidejűleg tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési feltételeket.

Szerződő felek:

Jelen internetes oldal üzemeltetője:

NagyAjándék Kft.
8571 Bakonykoppány, Petőfi u. 19.
Tel.: +3630/408-2677
E-mail: info@nagyajandek.hu
Cégjegyzékszám: 19-09-518759
Adószám: 25777264-2-19
Adatkezelési nyt. szám: NAIH-111642/2016.
Bankszámlaszám: 10404845-50526878-85721000, a továbbiakban ÜZEMELTETŐ

és a szolgáltatás igénybevevője, a továbbiakban Megrendelő között az alábbi feltételekkel:


1. A szerződés tárgya:

A www.nagyajandek.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk.

A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották az Üzemeltető rendelkezésére, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem vállal. Az árucikkek mellett található fotók, illusztrációk, az árucikkek csomagolása és megjelenése ettől kis mértékben eltérhet.


2. A szerződéskötés:

A www.nagyajandek.hu áruházban a vásárlás előtt egyszerűsített regisztrációra - a valóságnak megfelelő adatok megadásával - van szükség, majd a vásárláshoz a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is szükséges megadni.

Az Üzemeltető és a Megrendelő között nem jön létre írásba foglalt szerződés.

Megrendelő az egyedi fényképes ajándéktárgy(ak) gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának, Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A szerződés nyelve magyar. A megkötött szerződés iktatásra nem kerül.


3. Árak:

Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ajándéktárgy(ak) árából , a szállítási költségekből - tartalmazva valamennyi adót - és egyéb árösszetevőkből (pl. akciós kuponok után járó kedvezmény) áll. A megrendelésről e-számlát állítunk ki, melyet a rendeléskor megadott e-mail címre továbbítunk.


Üzemeltető
fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.


4. Rendelési és Fizetési feltételek:

A megrendelés leadására kizárólag a www.nagyajandek.hu internetes oldalon van lehetőség. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A www.nagyajandek.hu weboldalon leadott rendelés összegét a webáruház fizetőfelületén online bankkártyás fizetéssel, PayPal felületen keresztül, FoxPost terminálnál bankkártyával vagy átvételkor a postai kézbesítőnek készpénzben kell kiegyenlíteni.

A megrendelés szerinti valamennyi áru hiánytalan megfizetéséig az Üzemeltető az árura tulajdonjogát fenntartja.

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelést. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás a Megrendelő által megadott email-címre, akkor a Megrendelő  mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termék(ek) legyártását. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 48 órán belül megküldött e-mailben tájékoztatjuk a Megrendelőt, ebben az esetben a Megrendelőnek lehetősége van megrendelését módosítani.

A Megrendelőnek rendelését a megrendeléstől számított 1 órán belül van lehetősége módosítani, lemondani, törölni.


5. Elállási jog:

Tekintettel arra, hogy a Termékek a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pont alapján olyan nem előre gyártott termékeknek minősülnek, amelyeket a fogyasztók utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állít elő az Üzemeltető (egyedi termék), a Vásárlót nem illeti meg elállási jog.

Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. rossz minőségű fénykép elküldése esetén). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

6. Szállítás:

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai (utánvétes) csomagként történik, a telephelyen való személyes átvétel nem lehetséges.

Üzemeltető az elkészített termékeket - terméktől függően - maximum 1-5 munkanapon belül átadja kiszállításra a Magyar Posta Zrt. vagy a FoxPost Zrt. részére. A kézbesítő a megrendelésben megadott postázási címre vagy csomagterminálba szállítja ki a megrendelt terméket.

Postai kézbesítésnél amennyiben a címzettet nem találja a futár, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.

Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméke(ke)n észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!


7. Panaszkezelés:

Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: info@nagyajandek.hu


8. Szerzői jogok védelme:

A feltöltött képekért minden felelősség Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait.

Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni Üzemeltetőt a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.


9. Adattovábbítási nyilatkozat:

A Megrendelő kijeletni, hogy elfogadja a NagyAjándék Kft. (8571 Bakonykoppány, Petőfi u. 19.) által a www.nagyajandek.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


10. Bírósági eljárás és egyéb jogviták rendezése:

Jogvita esetén az Üzemeltető mindenkori székhelye szerint illetékes, a jogvita eldöntésére hatáskörrel rendelkező bíróság jogosult eljárni.


11. Szellemi tulajdon:

E honlap és az itt található tartalom Üzemeltető tulajdona.

Üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni.

Ez a nyilatkozat tiltó nyilatkozatnak minősül.


12. Tárhelyszolgáltató:

NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Távírda utca 2/A
Torony Irodaház, II. emelet 1.
Telefon: +36 22 503 603
Központi email: info@neosoft.hu

Hatályos: 2018. április 28.

NagyAjándék Kft.

 

Az Általános szerződési feltételek letöltése pdf formátumban

Fel